V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima potrošnik pravico do odstopa od pogodbe brez obrazložitve v 14 dneh od dneva, ko vam je bilo blago dostavljeno. Z odstopom od pogodbe ste oproščeni vseh obveznosti, razen obveznosti plačila stroškov, povezanih s pošiljanjem blaga, ki je vrnjeno zaradi odstopa od pogodbe. Vaša izjava o odstopu ima pravni učinek od datuma, ko nam jo pošljete.

  1. Izjavo o odpovedi lahko oddate na naš elektronski naslov info@universco.rs ali jo izpolnite in pošljete na naslov Milana Rešetra 9, Beograd, Zemun, poudarjajo pri spletni prodaji.

Odstopni obrazec, ki je priložen paketu, lahko prenesete tukaj.

  1. Po prejemu vašega e-poštnega sporočila vam bomo na vaš e-naslov poslali dokument za vračilo blaga, ki je potrditev prejema izjave o odstopu od pogodbe.
  2. Predložene dokumente je treba natisniti, izpolniti, obvezno podpisati (podpisati in žigati za pravne osebe) ter skupaj z blagom poslati na naslov, ki ga bo Operater iz trgovine ONLINE poslal na vaš e-naslov.
  3. Embalaža z blagom za vračilo mora biti tesno zapakirana in prekrita s samolepilnim trakom.
  4. Izdelki, vrnjeni zaradi odstopa od pogodbe, morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani in zapakirani v originalno embalažo. Kot stranka ne nosite stroškov, ki nastanejo z odstopanjem od pogodbe, razen stroškov poštnine, ki nastanejo pri pošiljanju blaga na naš naslov. Zavezujemo se, da bomo takoj po prejemu blaga, vrnjenega na podlagi odstopa od pogodbe, vrnili plačana sredstva za vrnjeno blago. Da vam povrnemo denar, je treba blago, za katero je izvedeno povračilo, ter izpolnjene in podpisane dokumente za vračilo blaga dostaviti na naslov, ki ga operater iz trgovine ON LINE pošlje na vaš e-naslov. -pošt. Po potrditvi prejema bodo sredstva nakazana na račun, ki ste ga navedli v obrazcu, v 10 delovnih dneh. Za pravilnost podatkov, vpisanih v dokumentu za vračilo, zagotavljate s svojim podpisom, tj. Pečatom.

V primeru vračila blaga in povračila kupcu, ki je predhodno plačal eno od plačilnih kartic, delno ali v celoti, in ne glede na razlog za vračilo, je Blundstone dolžan vrniti kupnino izključno prek VISA, EC / MC in način plačila Maestro, kar pomeni, da bo banka na zahtevo prodajalca vrnila sredstva na račun imetnika kartice.

Če ste po prejemu izdelka ugotovili, da ga želite nadomestiti z drugim izdelkom iste ali višje cenovne kategorije, nas pokličite na telefonsko številko 011 / 310-8020 ali nam pošljite e-pošto na: info@universco.rs

Podatki o podjetju Univers Co Ltd.

Milana Rešetara 9, Beograd
Tel +381 11 310 80 00
Faks +381 11 310 80 09
Bančni račun: 160-176077-10
Matična številka: 07926456
PIB: 100293738
Industrija: 51420 trgovina na debelo z obutvijo in oblačili
e-naslov: info@blundstone.rs
www.blundstone.si