KAKO NAROČITI

Dobrodošli v spletni trgovini Blundstone!

Če želite naročiti in kupiti, se registrirajte na naši spletni strani. V glavi naslovnice kliknite PRIJAVA. Če ste že registrirani na našem spletnem mestu, se prijavite s svojimi podatki, če pa niste, kliknite REGISTRACIJA. Odprla se bo stran za registracijo. Izpolnite predvidena polja in kliknite REGISTRACIJA. Po tem bo na vaš e-poštni naslov prispelo sporočilo s potrditveno povezavo, na katero morate klikniti, da potrdite registracijo. Po postopku prijave lahko oddate naročilo.

Po prejemu vašega naročila prek spletnega mesta vas bo poklical uslužbenec našega klicnega centra, da vam bo potrdil telefonsko potrditev. Prav tako na elektronsko sporočilo, ki ste nam ga poslali med registracijo, tj. naročila, boste prejeli potrditev vašega naročila.

Po zaključku spletnega naročila je prodajalec dolžan blago predati kupcu, da kupec postane njegov lastnik, medtem ko se kupec zaveže, da bo plačal ceno, navedeno v naročilnici, in prevzel blago.

Po potrditvi naročila s strani kupca je naročilo nepreklicno.

Prodajalec se zaveže, da bo naročene izdelke dostavil pravilno in v zakonsko predpisanem roku.

V primeru kakršne koli spremembe (cena, razpoložljivost) je prodajalec dolžan kupca obvestiti med telefonsko potrditvijo naročila.

Vse možne spremembe, razen sprememb v zvezi z dostavo, ne veljajo za potrjena naročila.

Izberite želeni izdelek, kliknite Dodaj v košarico. Izdelek bo dodan v košarico.
Ko dodate želeni izdelek v košarico, se na zaslonu prikažejo podatki, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Nato lahko nadaljujete z naročanjem.
Izdelki, ki ste jih že dodali v košarico, bodo tam ostali, dokler naročila ne dokončate ali odstranite, tako da se lahko enostavno vrnete v iskanje izdelkov, dodate več izdelkov v košarico in nato znova dostopite do košarice, tako da kliknete povezavo Košarica. v glavi (zgoraj desno) vsake strani.
Ko končate z izbiro izdelka in želite potrditi naročilo, ponovno preglejte izdelke, ki jih želite naročiti. Če želite katerega koli izdelka odstraniti iz košarice, kliknite povezavo Odstrani iz košarice, ki se nahaja poleg slike izdelka.
Če ste označili izdelke, ki jih želite kupiti in želite dokončati naročilo, kliknite gumb Nadaljuj plačilo.
Izberite način plačila za izdelke, ki ste jih izbrali. Imate možnost plačila:

  • plačilo po povzetju – katera koli vrsta plačila po povzetju (samo plačilo z gotovino)
  • spletno plačevanje s plačilnimi karticami
    1. Ko vnesete vse podatke in izberete način plačila, kliknite Naročilo, vaše naročilo je bilo ustvarjeno in poslano v elektronski obliki na elektronski naslov, ki ste ga vnesli pri ustvarjanju.

Dostava na ozemlju Republike Srbije

Vsi izdelki, naročeni preko spletne trgovine www.blundstone.si, ki jih imamo na zalogi v Srbiji, so dostavljeni v 2 do 7 delovnih dneh po prejemu naročila, kurirske storitve City Express in Bex, plačate pa jih ob prevzemu, razen če niste plačali prek spleta, s plačilno kartico ali s položnico prek računa.

Dostava v tujino:

Če je vaše prebivališče na naslovu zunaj ozemlja Srbije, izdelke iz naše ponudbe dostavljamo prek storitve Post Export JP PTT SRBIJA, rok dostave je do 25 delovnih dni. Trenutno obstaja možnost dostave v tujino samo v nekaterih državah, torej na ozemlju Bosne in Hercegovine, Črne gore, Albanije, Makedonije in Slovenije. Plačilo naročenega blaga je možno samo s spletnimi plačilnimi karticami v lokalni valuti Republike Srbije. Tečaj Narodne banke Srbije se uporablja za informativno predstavitev cen v drugih valutah. Znesek, za katerega bo bremenjena vaša plačilna kartica