Zaščita zasebnosti podatkov

Za uspešno obdelavo vašega naročila potrebujemo vaše ime in priimek, naslov, elektronsko pošto in telefon. S pomočjo teh informacij vam bomo lahko dostavili želeno blago in vas obvestili o trenutnem stanju naročila. V našem imenu se zavzemamo za zaščito zasebnosti vseh naših strank. Zbiramo samo potrebne osnovne podatke o kupcih / uporabnikih in podatke, potrebne za poslovanje in obveščanje uporabnikov v skladu z dobro poslovno prakso in za zagotavljanje kakovostne storitve. Kupcem dajemo na izbiro, vključno z možnostjo odločitve, ali želijo biti izbrisani s poštnega seznama ali ne. Vsi podatki o strankah / uporabnikih se strogo hranijo in so na voljo samo zaposlenim, ki jih potrebujejo za opravljanje dela. Vsi zaposleni v Trefsportu so odgovorni za spoštovanje načel varovanja zasebnosti. Zavezujemo se, da zbranih podatkov ne bomo uporabljali za druge namene in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Podatki o registriranih strankah se hranijo do trenutka, ko stranka prostovoljno odpove pogodbo o hrambi podatkov. Registrirani kupec nam je dolžan poslati zahtevo za preklic soglasja na elektronski naslov: office@trefsport.com. Do takrat obdelani podatki niso oproščeni odstranitve, vendar TREFsport ne bo več zbiral novih ali posodabljal starih podatkov.

Pri vnosu podatkov o plačilnih karticah se zaupne informacije po javnem omrežju prenašajo v zaščiteni (šifrirani) obliki z uporabo protokolov SSL in sistemov PKI, kot trenutno najsodobnejše kriptografske tehnologije. Varnost podatkov med nakupom zagotavlja obdelovalec plačilnih kartic Banca Intesa ad Beograd, zato se celoten postopek obračuna izvaja na spletnem mestu banke. Podatki o plačilnih karticah niso nikoli na voljo našemu sistemu.

Poleg navedenega zbiramo, analiziramo in obdelujemo podatke o izdelkih, ki jih naši obiskovalci iščejo in kupujejo, pa tudi o straneh, ki jih obiščejo. Te podatke uporabljamo za izboljšanje ponudbe in videz naših strani ter vam omogočamo lažjo uporabo, varnejše in udobnejše nakupovanje.

Soglasje in sprememba pogojev

Uporaba naših storitev pomeni soglasje uporabnika z navedenimi pogoji uporabe. Universco d.o.o se zavezuje, da bo spoštoval vse zgoraj, vse spremembe pogojev pa postanejo veljavne šele po objavi na tej strani in pošiljanju e-poštnih obvestil vsem registriranim uporabnikom.